zaterdag 26 november 10.30 (duur ongeveer 1,5 uur)  

BLOEMENKRANS met papieren bloemen en/of droogbloemen en naar keuze een kersttouch. 

Maak een sieraad voor je huis met de papieren bloemen van Jurianne Matter of kies voor voor een ring met alleen maar droogbloemen. Een mix kan uiteraard ook :) je kunt er ook koord aan knopen en kralen toevoegen. 

De basisring heeft een diameter van 25 cm en is van metaal of van pitriet. Tegen meerprijs kun je een grotere ring maken. Ringmaat 35 cm is 5 euro extra, ringmaat 38 cm in zwart metaal is 10 euro extra. Bestel HIER jouw ringmaat als je een grotere ringmaat wil dan 25 cm. 

Op de ring bevestig je droogbloemen en/of de fieldflowerset van 4 stuks in een kleur naar keuze van Jurianne Matter. Er gebeurt iets magisch als je met deze papieren ontwerpen aan de slag gaat. De voorgestanste papieren figuren breng je in vorm en bevestig je met soepel metaaldraad op de ring. Het wordt altijd mooi! Helemaal in combinatie met gedroogde bloemen, geknoopt koord, lint en een paar houten kralen. Het wordt altijd mooi! 

De workshop vindt plaats bij 't LOU-vre Soest, van Weedestraat 97 Soest, in het voormalige ABN/AMRO bankgebouw, nu een creatieve broedplaats voor kleine ondernemers, kunstenaars, startups en creatievelingen. 

(* inclusief thee/koffie en wat lekkers)  

Deze ALLEEN bestellen in combinatie met een workshop bloemenkrans en als je een grotere krans wil maken dan diameter 25 cm. De ringen 25 en 35 cm zijn van metaal in metaalkleur of licht cremewit pitriet. De ring van 38 cm is zwart metaal. Wil jij een nog grotere ring maken of bijvoorbeeld een hoepel neem dan contact met me voor een voorstel op maat.