Workshops


Onderstaande workshops kun je op afspraak boeken voor jouw gezelschap. Wanneer er workshop data bekend zijn waarvoor je je kunt inschrijven worden die ook hier bekend gemaakt.


*DEZE WORKSHOP KUN JE OP AFSPRAAK BOEKEN MAIL NAAR INFO@SOYZ.NL 

Hartstikke hip en je kunt hier eindeloos lang van genieten! Je maakt een mooie krans met droogbloemen die je zelf kunt samenstellen. Pas em aan op je interieur of de decoratie van een (huwelijks)feest. Je kunt em aanvullen met lint / koord en kralen. Er is veel mogelijk. De genoemde prijs is voor een ring tot 35-40 cm diameter. 

Heel gezellig met je vriendinnen, collega's, als vrijgezellen- of teamuitje, moeder/dochters/nichtjes etc. Mail me en we maken een afspraak wanneer het jullie uitkomt. De workshop vindt plaats in 't LOU-vre in Soest. Dit is uit te breiden met een leuke lunch of borrel. Deze workshop kan ook op jouw gewenste locatie gegeven worden. Mail voor de mogelijkheden. 

*DEZE WORKSHOP KUN JE OP AFSPRAAK BOEKEN MAIL NAAR INFO@SOYZ.NL 

BLOEMENKRANS met papieren bloemen

Maak een sieraad voor je huis met de papieren bloemenenset Field Flower van Jurianne Matter. Vul aan met droogbloempjes.

De basisring heeft een diameter van 25 cm en is van metaal of van pitriet. Tegen meerprijs kun je een grotere ring maken. 

Op de ring bevestig je fieldflowerset van 4 stuks in een kleur naar keuze van Jurianne Matter. Er gebeurt iets magisch als je met deze papieren ontwerpen aan de slag gaat. De voorgestanste papieren figuren breng je in vorm en bevestig je met soepel metaaldraad op de ring. Het wordt altijd mooi! 

De workshop vindt plaats bij 't LOU-vre Soest, van Weedestraat 97 Soest, in het voormalige ABN/AMRO bankgebouw, nu een creatieve broedplaats voor kleine ondernemers, kunstenaars, startups en creatievelingen. 

(* inclusief thee/koffie en wat lekkers)  

* DEZE WORKSHOP KUN JE OP AFSPRAAK BOEKEN.

Wil jij hem doen met een groepje? Mail me voor de mogelijkheden dan plannen we samen een datum in. INFO@SOYZ.NL

Maak een mooie compositie met de prachtige voorgestanste papieren bloemen van Jurianne Matter. Je maakt je 3D schilderij in een A4 lijst met passe-partout. Vul aan met losse droogbloemen. Gegarandeerd een uniek kunstwerk voor aan je muur.

Op locatie zijn diverse lijsten aanwezig, diverse achtergrondjes, materialen en zwarte en witte passe-partouts.

Origineel en superleuk om te doen!